maanantai 2. marraskuuta 2015

RESEPTI: MARIANNE-KUPPIKAKUT

Pitkästä aikaa oli hyvä syy leipoa kun vietettiin vähän halloweenia ja kaverin synttäreitä. Kokeilin ekaa kertaa Marianne-kuppikakkujen tekoa. Resepti on alunperin Marianne-suklaakakkuun, mutta tein tällä kertaa siitä kuppikakkuja ja hyvin onnistuivat! Esteettisesti eivät näytä niin kivoilta kun suunnittelin, mutta makuhan se on tärkein.



Sulata voi. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä maito ja vispikerma toisiinsa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä aineet keskenään ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Itse laitoin vuorotellen vähän jauhoseosta, vähän maitokermaseosta ja lopuksi vasta jäähtyneen sulatetun voin.

Annostele muffinivuokiin niin, että taikinaa on suunnilleen puoleenväliin vuokia. Paista n. 15-20 minuuttia keskitasolla.

Kuorrute: Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää Mariannerouhe. Pursota jäähtyneiden muffinssien päälle. Koristele halutessasi esimerkiksi strösseleillä. Nauti.


4 kommenttia:

  1. Oi nam, mitä herkkuja! Pitänee testata :P

    p.s. oletkohan huomannut, että sulle saattaisi olla tulossa pieni paketti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen. :P

      En ollut huomannut! Kiitos tosi paljon ilmoituksesta! :):)

      Poista
  2. Todella herkullinen ohje suosittelen ��

    VastaaPoista