sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Huhtikuun Livbox

Livboxin aika taas! En jaksanut tällä kertaa kuvata boksia videolle, joten mennään nyt ihan näin perinteisesti postauksen muodossa tämä sisällön esittely. Livbox on siis kosmetiikkaboksi, joka ilmestyy kerran kuussa ja sisältää keskimäärin viisi kosmetiikkatuotetta. Tuotteet tulevat yllätyksenä, joten on kuin saisi joululahjan joka kuukausi! Lisätietoa Livboxista voit lukea osoitteesta http://www.livbox.fi/


Tässä kuussa boksi sisälsi yllättävän paljon tavaraa! Paketin mukana tulevassa kortissa oli tiedot viidestä tuotteesta, mutta niiden lisäksi mukana oli pari ylimääräistäkin juttua. Paketin nauha ja silkkipaperi olivat tällä(kin) kertaa vaaleanpunaiset, ja kortin otsikko oli "Silkkisen sileänä kesää kohti".

Lumene LAB Hydrasmooth 24h Silottava Kosteusvoide UUSI!

"Uudet Lumene LAB Hydrasmooth -tuotteet on suunniteltu naisille, joille ihonhoitotuotteiden tärkein valintakriteeri on välitön ja pitkäkestoinen kosteutus. Silottavan Kosteusvoiteen sisältämä suomalainen mustaherukka ja Hydra-Texturizer -yhdiste kosteuttavat ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti sekä auttavat säilyttämään ihon luonnollisen suojakerroksen. Voiteen koostumus silottaa ja pehmentää ihoa sekä ylläpitää sen nuorekkuutta. Voide sopii kaikenikäisille naisille ja myös herkälle iholle. Sarjasta löytyy kosteusvoiteet normaalille/kuivalle ja normaalille/sekaiholle sekä silmänympärysvoide. Saatavana vain apteekeista. (Ovh 18,90€ / 40 ml)"

Mielipide: Taas kosteusvoide? En usko, että on mun rasvaiselle iholle kovin hyvä, mutta kokeillaan sitten kun edellinen loppuu. Hämmentävän pieni pakkaus, mitähän tuo light -merkintä tuossa tarkoittaa, onko näitä eri sävyisiä? Jännittävää nähdä millaista tämä on. En tosiaan nyt vielä aukaissut, koska on edellisiäkin kosteusvoiteita käytettävänä.


Dove Talc Soft UUSI!

"Dove Talc Soft Roll-on antiperspirantti sisältää muiden Dove-antiperspiranttien tavoin 1/4 kosteusvoidetta, minkä ansiosta se hoitaa iholla tehokkuudesta tinkimättä. Antiperspirantti tarjoaa pehmeät ja kuivat kainalot, ja siinä on hienovarainen ja naisellinen tuoksu. Saatavana hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista. (Ovh 2,50€ / 50 ml)"

Mielipide: Perusdödö, tiedä sitten kuinka paljon eroaa muista. Otan kokeiluun heti kun edellinen loppuu. Onnekseni käytän juuri näitä roll-oneja, olisi ikävää saada tällainen jos käyttäisin spray-versioita tai jotain muuta keinoa hien ehkäisemiseksi.

Ibero Meikkisienet rasiassa

Mielipide: Nämä olivat yllätys Iberolta, en käytä enää nykyään näitä meikin levittämiseen, mutta mikäli joskus innostun tekemään esimerkiksi liukuvärjättyjä kynsiä, on nämä ihan käteviä kuulemma siinä. Mukana tuli myös kiva rasia, jossa sienet pysyy tallessa. Sitä voinen hyödyntää myöhemmin johonkin muuhun tarkoitukseen.

essie sugar daddy -kynsilakka

"essien sugar daddy on yksi täydellisistä essien pinkeistä kynsilakkasävyistä ja klassikko jo syntyessään. Hemmottele itseäsi tällä pinkillä lakalla ja lähde ulos tyylillä! "My sugar daddy always treats me right". Saatavana hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavaramyymälöistä. (Ovh 13,90€ / 13,5 ml)"

Mielipide: Luin jostain vihjeen, että paketti sisältää jotain essieltä, enkä yllättynyt yhtään, että kyseessä oli kynsilakka. Sen sijaan lakan väri ei mua hirveästi miellytä, eikä se, että se ei ole ilmeisesti kovin peittävää. En ole kokeillut tätä vielä, mutta joku päivä kokeilen. Mulla on vaaleanpunaisia lakkoja jo muutama, minkä vuoksi olisin halunnut jonkun muun värisen. Paketin lakka oli minikokoinen, vain 5 ml, mihin olen myöskin pettynyt. En omista muita essien lakkoja, koska ne on mun budjettiin hieman liian kalliita. Ideana kynsilakka Livboxissa on kyllä tosi kiva, mutta nyt vaan ei väri ja koko miellyttäneet.




rfsu Easy Shavin' - Intim Shaving Gel

"Ihoa pehmittävä ja luistoa lisäävä geeli sopii esim. LivBoxiin pakatulla Smooth Shavin' -höylällä tapahtuvaan ihokarvojen ajoon intiimialueilta tai koko vartalolta. Geeli on läpikuultavaa ja vaahtoamatonta, joten näet helposti, mistä ajat. Sisältää hoitavia yrttejä. Mieto tuoksu, hellävarainen iholle. Saatavana mm. hyvin varustelluista päivittäistavaramyymälöistä ja apteekeista. (Ovh 5,60€ / 200 ml)"

rfsu Nice n'Cool - Intim After Shave

"Geeliä sivellään iholle ihokarvanpoiston jälkeen. Yrttejä ja alkoholia sisältävä geeli viilentää, imeytyy nopeasti ja auttaa ihoa palautumaan. Ehkäisee punaisten pilkkujen muodostumista. Mieto tuoksu, hellävarainen iholle. Saatavana mm. hyvin varustelluista päivittäistavaramyymälöistä ja apteekeista. (Ovh 5,90€ / 50 ml)"

rfsu Smooth Shavin' -höylä

Mielipide: Ekana tuli mieleen, että hetkonen... Eikö tuo ole se kortsumerkki? Joo, on se sekin, mutta näköjään myös sheivaustuotteita myyvät. Vähän hämmentävää, että nämä laitettiin pakettiin, sillä en niin miellä näitä kosmetiikkatuotteiksi. Omalla tavallaan tietenkin ovat, mutta kuitenkin. Osa ihmisistä ei käytä höyliä lainkaan, vaan turvautuu epilaattoriin tai antaa karvojen rehottaa vuodenajasta toiseen. Mutta toisaalta, ei kaikki välttämättä käytä muitakaan paketin tuotteita. Itse käytän kyllä höyliä, joten ihan jännittävä kokeilla miten tuo höylä toimii. Sheivausgeelin/-vaahdon käyttö mulla tuppaa vähän unohtumaan, mutta joskos sitä noitakin kokeilisi joku päivä.

*          *          *

Yhteenveto: Ihan ok paketti, tuotteet oli vähän semmoisia, mitä en itse olisi välttämättä ostanut, mutta niinhän ne välillä tuppaa olemaan. Dödö ja höylä tulee ainakin käyttöön jossain vaiheessa, kosteusvoidetta kokeilen kun edellinen loppuu, kynsilakkaa kokeilen, mutta saa nähdä miten tykkään, ja sheivausaineet käytän myös jossain vaiheessa. Meikkisienet pääsee laatikkoon odottamaan inspiraatiopuuskaa. Arvosana 3/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti